Ripple Partner SBI Remit samarbeider med den store

Ripple Partner SBI Remit samarbeider med den store japanske banken for å bruke nesten 14 000 av sine minibanker

Datterselskap av topp Ripple-partner, SBI Group, har gått sammen med den japanske Lawson Bank for å bruke bankens 13.400 minibanker i Japan til overføringer via et nytt produkt

  • SBI Remit opererer nå via minibanker fra Lawson Bank
  • SEC-saken mot Ripple vil ikke skade vår virksomhet: SBI

En viktig Ripple-partner, SBI Holdings, sprer budskapet om at dets datterselskap, SBI Remit, har gått sammen med store Lawson Bank i Japan for å tillate Bitcoin Profit kunder å bruke bankens minibanknettverk (bestående av 13 400 kontanter) for øyeblikkelige pengeoverføringer mellom Japan og andre land.

SBI Remit opererer nå via minibanker fra Lawson Bank

SBI Remit samarbeider nå med Lawson Bank og dets minibanknett, ifølge en artikkel publisert av SBI Holdings, morselskapet til SBI Remit. Sistnevnte kjører på RippleNet, og gir sine kunder raske og billige internasjonale pengeoverføringer.

Nå vil detaljkunder kunne bruke så mange som 13 400 minibanker i Lawson-butikker rundt om i Japan og bruke selskapets nye tjeneste, „Remit Card“.

Det gjør det mulig for klienter å gjennomføre internasjonale pengeoverføringer ved å bruke bare ett plastkort når som helst på dagen, inkludert helger og helligdager.

SBI Remits nettverk dekker 220 land over hele verden og tar bare omtrent 10 minutter før en betaling blir levert. Å bruke tjenesten krever ikke at du har en bankkonto, da penger kan sendes eller mottas i en lokal filial av selskapet.

Beslektet Bakkt-sjef snakker om XRP som hans Crypto Exchange-planer om å legge til flere kryptovalutaer
I slek

SEC-saken mot Ripple vil ikke skade vår virksomhet: SBI

Etter at den amerikanske verdipapir- og børsregulatoren inngav en juridisk klage mot Ripple Labs 21. desember 2020, svarte SBI Holdings straks og sa at dette sannsynligvis bare hadde en liten innvirkning på virksomheten.

Den totale investeringen av SBI i Ripple tilsvarer 8,76 prosent. Dessuten er 90 prosent av Ripple-klienter basert utenfor USA, med omtrent 80 prosent av transaksjonene på RippleNet også utenfor USA.

Den tidligere SEC-styrelederen, Jay Clayton, trakk seg fra stillingen sin umiddelbart etter at han innledet søksmålet mot blockchain-dekornet.

Den nye SEC-sjefen antas å være kryptovennlig, og Ripple sier at den er villig til å samarbeide med den nye ledelsen til regulatoren. Imidlertid er selskapet ivrig etter å forsvare seg i retten likevel.