Hvordan kjøpe BTC for Fiat i 2020

En fersk studie publisert av Tokenisten har vist at antallet personer som stoler på cryptocurrencies fremfor banker har vokst med 27% de siste tre årene.

Krypto har vunnet popularitet en stund nå – stort sett alle på Internett har i det minste hørt om Bitcoin. Etter hvert som flere blir interessert i cryptocururrency, øker etterspørselen etter dem, og tilbudet følger etter. Flere og flere kryptokjøpstjenester vises, som passer for enhver smak og behov. Imidlertid er ikke alle av dem like gode, og noen kan til og med føre til juridiske problemer. Vurder hvilken risiko du kan og ikke kan ta, og velg plattformen du kan være trygg på.

I denne artikkelen har vi samlet de mest populære måtene å kjøpe cryptocurrencies for fiat. Fortsett å lese for å finne den som passer deg best.

Cryptocurrency-utvekslinger

I følge Coingecko, er det for tiden mer enn 400 børser på markedet. De mest populære er Binance, Huobi, Kraken, etc. De fleste av dem lar brukere kjøpe krypto for fiat.

Cryptocurrency-utvekslinger er egnet for de brukere som ikke bare ønsker å kjøpe crypto for fiat, men også handler det. Kjøpte kryptovalutaer blir ikke trukket direkte til krypto-lommeboken din, men blir først sendt til kontoen din på børsen.

La oss oversikt over de tre mest populære børsene.

#1. Binance
Binance cryptocurrency exchange er en av de mest likvide og populære utvekslingsplattformene i verden. Den lar brukere kjøpe over 170 kryptokurser for 30 fiat-valutaer. Alt du trenger for å begynne å kjøpe er en bekreftet konto og et bankkort. For å bekrefte kontoen, må en bruker oppgi en offentlig utstedt ID samt en selfie. I 2020 kunngjorde Binance et partnerskap med Payeer, et globalt betalingsnettverk.

Binance samarbeider med flere leverandører, inkludert Simplex, Paxos og Trustoken.

Etter at transaksjonen er fullført, forblir cryptocurrency på kontoen din i børsens interne lommebok, så hvis du ønsker å bruke den utenfor plattformen, må den tas tilbake til din egen lommebok. Vær oppmerksom på at Binance krever en ganske høy provisjon for å ta ut midler. For eksempel er uttaksgebyret for Bitcoin 0,0004 BTC.

# 2. Coinbase
Coinbase.com er både en plattform for kjøp og salg av cryptocurrency og en online crypto lommebok. Den består av tre forskjellige tjenester.

Tilgjengeligheten av cryptocururrency og avgiften du må betale kan variere avhengig av hjemlandet og betalingsmåten. Følgende fiat-valutaer er tilgjengelige: USD, EUR, GBP, AUD, CAD, SGD.

Coinbases viktigste rolle er det begrensede utvalget av digitale eiendeler, ettersom det bare støtter 23 kryptokurser. I tillegg, på lik linje med Binance, må du gå gjennom bekreftelsen og etter kjøpet vil cryptocurrency gå til depotlommeboken til Coinbase.

Utvekslingsaggregatorer

Sammenlignet med enkle utvekslinger, gjør bytteaggregatorer det både enklere og mer lønnsomt å kjøpe krypto til fiat for ekstern bruk.

De strømlinjeformer hele prosessen, og reduserer tiden det tar deg å gå fra å tenke på å kjøpe en cryptocurrency til å ha den i lommeboka. Du skriver bare inn betalingsinfo, lommebokadressen din, og etter en kort stund er kryptoen din! Det sparer deg også for penger, siden du ikke trenger å betale uttaksgebyr. Provisjonsavgift er vanligvis inkludert i beløpet du må sende til børsen, så alt er helt gjennomsiktig.

La oss gjennomgå tre av de mest populære kryptoaggregatene.