Chainlink (LINK) Prijs omhoog Bijna 10% na het springen van 40% en het raken van nieuwe ATH

Na toevoeging van 39,5% is Chainlink (LINK) nu 9,64% gestegen tot ongeveer 7,38 dollar. LINK behoort momenteel tot de toonaangevende altcoins in een vermoedelijk vroege stierenloop.

Chainlink (LINK) is een van de altcoins die op het punt staat de rest van de digital asset industrie op te trekken op basis van ervaringen uit het verleden. De prijs van Chainlink is in de afgelopen drie maanden meer dan verdubbeld sinds de munt in mei rond de $3,68 werd verhandeld en is gestegen tot een ATH van $8,48.

Met een marktkapitalisatie van ongeveer $2.584.042.882 en een dagelijks volume in de afgelopen 24 uur van ongeveer $1.531.202.966 op het moment van publicatie, lijkt de asset vastbesloten te blijven stijgen en de weg te blijven wijzen.

Stijging van Chainlink Prijs

De plotselinge stijging kan worden toegeschreven aan een aantal fundamentals die goed spelen voor het project. Een daarvan blijft de sterke stijging van de vraag van investeerders die hoge rendementen willen behalen in investeringsprojecten.

Een andere belangrijke fundamentele factor blijft het feit dat het project wordt gesteund door de verschillende grote industrieën in de markt.

Deze twee worden gecombineerd door het feit dat de handel in digitale activa sterk ontsierd wordt door gekke speculatieve handel, waardoor de opkomst van een nieuwe hogere Bitcoin Code op handen blijft.

Opmerkelijk is het geschatte rendement op de investering bij aankoop op het moment van de lancering, dat op het moment van schrijven ongeveer 4.617,74% bedroeg. Met een sterke meerjaarlijkse breakout en geen voorafgaande hindernissen, kan het actief een hoger niveau bereiken dan de meeste analisten verwachten.

Chainlink is een platform dat tot doel heeft de kloof te overbruggen tussen op blokketentechnologie gebaseerde slimme contracten en echte toepassingen. Nu de wereld zich ontwikkelt in de richting van het digitaliseren van het supply chain management als gevolg van de voortdurende coronaviruspandemie, blijft het gebruik van het project met de dag groeien.

Chainlink (LINK) Groter beeld

Het zou echter allemaal wel eens een zeepbel kunnen zijn die lijkt op de stierenloop van 2017, die zoveel projecten, zelfs die zonder gebruiksaanwijzing, heeft opgetild. Als de activa achterblijven in de adoptie door middel van utility cases, zal een enorme dump in het vooruitzicht maken dat het waarde verliest in een veel sneller tempo dan de stijging.

Chainlink is ontwikkeld door Sergey Nazarov, met Steve Ellis als andere medeoprichter. Het hield een ICO in september 2017, waarmee 32 miljoen dollar werd opgehaald, met een totaal aanbod van 1 miljard LINK-munten.

Als we goed kijken naar de wekelijkse USDC-derivatenkaart, dan sluit de bar van vorige week sterk na de uitbraak, wat sterk wijst op een vrij nieuwe stierloop in de kaarten.

Volgens de CoinMarketCap-metriek heeft de cryptocurrency de top van de digitale activa zoals BTC, ETH en XRP in de rally zwaar op de proef gesteld, maar wie weet zullen ze op de lange termijn meer gaan verzamelen.