Bitcoin Cash, Algorand, DigiByte-prisanalyse: 15. november

Bitcoin Cash har beveget seg jevnt nedover i de siste dagene, og BCH vil sannsynligvis se mer av det samme på kort sikt.

Mens det var mulig å bryte ut av den nedadgående trenden de neste dagene, var det samme ikke synlig på hitlistene ennå. Til slutt virket Algorands marked ubestemt på kort sikt, mens DigiByte var satt til å registrere nordgående bevegelse.

Bitcoin Cash [BCH]

Mens Bitcoin Billionaire beveget seg innenfor en synkende kanal (hvit), har handelsvolumet holdt seg ganske konstant de siste dagene. Dette antydet at kryptovalutaens pris vil fortsette å bevege seg i samme retning.

Man bør se etter en ny test av kanalens øvre grense, da det potensielt kan være der BCH reverserer sin kortsiktige nedadgående trend.

Videre ble RSI observert å være litt under 50, et tegn på svak bullish momentum de siste dagene.

I skrivende stund var Bitcoin Cash planlagt å gjennomgå sin seks måneders oppgradering, en som kan resultere i en hard gaffel hvis samfunnet ikke klarte å oppfylle konsensuskravene.

Algorand [ALGO]

Algorand dannet et symmetrisk trekantmønster (blått) på diagrammene, med handelsvolumet også lavere. Et tett over mønsteret kunne se at ALGO klatret til $ 0,29, mens et nært under kunne se det teste støtten til $ 0,25, før det muligens falt enda lavere.

OBV var litt usikker på den nærmeste trenden. Siden begynnelsen av november har det registrert høyere nedturer, men det har også vært noen skarpe fall etter en høyere høyde, tegn på sterke selgere i markedet.

Den langsiktige trenden har vært til nedsiden, og $ 0,29-nivået har fungert som stiv motstand de siste to ukene, noe som gjør det sannsynlig at en eventuell bølge mot det nivået vil bli avvist.

DigiByte [DGB]

En bullish avvik ble notert (hvit) mellom pris og fart for DGB. Kryptoaktiva hadde nylig mistet støttenivået på $ 0,02 og var i sterk nedadgående trend.

Derfor var denne bullish avviket sannsynlig å se en prisstopp. Det kan teste nivået på $ 0,02 og bekrefte at det vender mot motstand, ellers kan en region for forsyning bli funnet til $ 0,0198 for DGB.

Det kan forventes at et trekk sørover etter denne spretten vil begynne.